We heten niet voor niets IJsjes & Zo. & Zo. Zo zijn er de Leonidas bonbons, maar er is nog veel meer in onze winkel te vinden.

PANNENKOEKEN & WAFELS

We hebben heerlijke pannenkoeken en wafels. Traditionele pannenkoeken met suiker en stroop, maar ook met een bolletje ijs en spikkels. Wafels met een toef slagroom of chocola.

Mocht je bij ons voor je verjaardag willen eten of met een grote groep, stuur dan een mail of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Pannenkoeken

KOFFIE & THEE

We zijn trots op onze leveranciers. Koffie serveren wij van het mooie ambachtelijke merk Beukenhorst. Beukenhorst koffie is één van de oudste koffiebranderijen van ons land en bestaat al sinds 1784. In haar rijke geschiedenis is eerlijke handel en compassie voor mens en milieu altijd een vanzelfsprekendheid geweest en zijn alleen de beste Arabica koffiebonen goed genoeg voor een kopje Beukenhorst koffie.

 

De thee die wij schenken is van het Nederlandse label Mr. Jones. Mr. Jones’ theeën en infusies bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid. Het uitgangspunt is echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu.

Koffie en thee kun je bij ons drinken, maar is ook mee te nemen voor onderweg.

 

MILKSHAKES & VERSE SAPPEN

Ook als je zin hebt in een milkshake, ben je bij ons aan het juiste adres. Kies je favoriete ijssmaak in de vitrine en wij maken een heerlijke milkshake. We kunnen ook vers sapje voor je maken van het fruit dat we voor ons ijs gebruiken. Vraag het ons welke verse sappen op dat moment beschikbaar zijn.

CADEAUS & KOKEN

In de winkel hebben we een selectie van artikelen die leuk zijn om cadeau te geven, maar ook heerlijk zijn om zelf mee te koken. Wij zoeken items die je niet zomaar overal vindt. Ook is het mogelijk om de thee te kopen die wij schenken, het lampje boven de bank voor thuis of het kopje waaruit je drinkt. Vraag het ons!

We hebben een heerlijke selectie van olijfolie, balsamico, pasta, maar ook originele cadeaus voor kinderen.

Gegarandeerd dat je bij ons iets leuks vindt voor elke gelegenheid!

IJSBON

Voor de ijsliefhebber hebben we een ijsbon die je cadeau kunt geven. De ijsbon is op te halen in de winkel